söndag 8 januari 2012

Hard core Sunset- session 11

Med en prognos med mycket vind hela dagen så var man säker på bra action. Var nära att dra tidigt vid 10 tiden egentligen, men kom inte väg förrän 12.








Väl på Sunset hade vinden tilltagit mycket och mer var på gång när man såg molnet på väg att ta över hela Table Mountain. Jag hoppade i med BT 4,2 och Fly 75 tillsammans med Björn och Maico, de andra svenskarna skulle komma senare.Iom att det var super mycket folk så kryssade vi upp nästan halvvägs till Lighthouse för att kunna ogenerat i de fina 2m+ sets som bjöds idag. Min kompis Maico var i fin form och hade många fina rides (Gaastra segel), se bildspelet. Själv fick jag en del sköna aerials (se bilden ovan).



Så smånigom träffade jag Peter Gereny från Halsmad med sitt fint GuloBlå BlackTip segel. Han laddade fint med bakåtar och aerials (se bilden till vänster).





Annars var tysken Leon Jamer riktigt på G idag, med höga aerials, Goyters och Taka i vågen vilket är mega tekniskt i den off-shore vind vi hade i dag. Tycker att han är den bästa vattnet just nu.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar