torsdag 16 december 2010

Dag 7- lay day med fint KITE besök!

Idag var det rätt tråkigt väder med mycket moln och varken vind eller vågor.
Men vid 3 tiden kom solen ut och vi fick en trevlig seneftermiddag, åt glass på stranden, helt ok!
Med solen tillbaka så tror/hoppas jag att det blir action imorgon. Verkar som det kan komma lite smått swell, så det borde kunna bli lite vågsurfing iaf imorgon för att testa min nya bräda en stor fish som borde vara bra för "små sommarvågor"!

På kvällen fick vi besök av mina kompisar Mårten och Jon.
Mårten som är från Båstad är en super duktig kitare och Sveriges mest erfarna Kiteinstruktör. Vill du lära dig kita i sommarbrisen, vänd dig till honom. Mannen är en "legend", han har snart lagat varenda ben i sin kropp men det är inget konstigt med hans CV: gammal attackdykare som har åkt Speed på skidor (180km/h om jag minns rätt), segelflygning, 43knots på Kite i Luderitz  .... ja ni förstår...han Är mR No Fear!
Kolla gärna hans blogg, där han beskriver sina dagar på vattnet och med sina Speed Cats ("gokart på vattnet") som han kör på sommaren i Båstad, hur kul som helst:
http://www.kiteskolanbastad.se/livet/index.html-20080627-1150.html
Jon är bror till Nicklas Olausson (en av sveriges bästa vindsurfare, vindsurfat Jaws, vindsurfat över Atlanten med Bringdahl och Terihiteau). Efter att ha bott i 30 år 10m från vattnet har Jon, som aldrig fastnat för vindsurfing, blivit frälst på Kite då han var på semester här några veckor. Nu är han helt såld på Kite och blivit grym duktig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar